Fotogalerie

Na stránky se v průběhu tábora snažíme umístit co nejvíce fotek z veškerých aktivit vašich dětí, jakož i dětmi vlastnoručně psané a kreslené zážitky z každého uplynulého dne (pokud nějaké jsou). Občas se může stát, že někdo z hrdinů nedodá včas fotky z předešlého dne a ty se pak přimíchají do nového, případně dojde k aktualizaci předešlého dne.

Prosíme neposílejte sladkosti. Děkujeme, dnes dorazilo jen pár balíků (i to je hodně). V sobotu nám několik děvčátek zvracelo, protože se nechtělo o sladkosti rozdělit a všechno co dostaly tak spapaly. Pak už jen zvracely a zvracely, soutěžit nemohly. Klidně jim sladkosti dejte doma až přijedou z tábora, ale na tábor to prosím neposílejte.

Rok 2024, nejnovější fotky

V případě, že se Vám nebo dětem náš tábor líbil oceníme, když nám na příští rok pomůžete doplnit odměny nebo vypomůžete finančním příspěvkem.

Den pláče a padajícího kamení je u konce, stejně tak i letošní slavnosti. Snad se všem líbilo a udržíme si vaši přízeň. Pokud nám budete chtít pomoci, rádi uvítáme jakýkoliv sponzorský dar. Díky a zde jsou poslední fotky z odjezdu a co se nedostalo do předchozích dnů.